godnatt.

Kvällen har jag ägnat åt att planera skolveckan i loggboken, så nu borde fan min mentor vara liite stolt över mig iallafall! Ska verkligen bättra mig i skolan iår, även fast jag blev nöjd och glatt överaskad när jag fick se mina betyg nu innan sommarlovet så gjorde jag inte allt jag kunnat gjort, jag lämnade in i princip alla uppgifter för sent, det är ej okej tycker jag, men jag är lat så jag orkar inte göra dom uppgifterna som jag känner är tråkiga. Men iår ska jag verkligen försöka, men å andra sidan sa jag det förra året också, och året innan, och året innan det...

Ska upp 7 imrn, börjar 9, kulkul. Men har typ bara roliga lektioner imorgon, börjar med Matte B, vilket jag förvånar mig själv när jag säger att det är kul? Är jag sjuk? Måste nog vara de..
Men efter det har jag Samhälle B, vi ska typ ha diskussion, hatar sånt, jag kan inte vara muntlig inför en hel klass, speciellt då jag måste tycka till om saker som jag oftast inte har en blekaste aning om vad det är för något, kanske borde göra som min förra samhälls lärare sa till mig i princip hela förra året - läsa tidningen. Det ska väl inte vara så svårt? Eller?
Men efter det så har jag lunch, basgrupp och sen Engelska, våran Engelska lärare är skitbra och gaalet rolig så Engelska is naiz, dessutom har jag väldigt lätt för Engelska så det är inte så jobbigt. Sen slutar jag 10 i 2.

Hade tänkt att dra in till sl center och byta mina busskort så jag får det gjort innan det är för sent. Min kompis sa att man bara hade 2 veckor på sig från det att man får det om man beställer det på internet, stämmer det? För isåfall måste jag verkligen byta det imorgon annars är det nog för sent snart...

Men nu ska jag faktiskt sova, är väldigt trött så det blir naiz. godnatt!



helgen

Hello igen.

För er som känner mig så vet ni att jag var i göteborg denna helg för att hälsa på min sötnos Sandra.
Helgen var fett chill, I fredags satt jag på tåget nästan hela dan, fem jävla timmar, men väl framme så möttes jag av en söt sandra, min numera rödhåriga bög - asballt. Vi åkte spårvagnen hem till henne där vi typ tog de lugnt, myste med hennes sötis hund, jag blev helt kär i den, underbar!
Senare på kvällen käkade vi pizza o typ kollade sagan om ringen som gick på tv med hennes kompis Elin. Senare drog Elin och då däckade vi - klockan var då typ halv 11, hah.

I lördags åkte vi med hennes mamma till backaplan(?) en kortis o köpte lite grejer, sen åkte vi hem och kollade på vårat favoritprogram - The money and the power. Med 50 cent. Skitbra verkligen, vi blev helt besatta av de, haha. Sen på kvällen var vi hundvakt för hennes mamma var på fest hos grannen typ. Elin kom och vi kollade på bla. Date Movie som gick på tv, haha, gaalen film. Efter de drog Elin hem och vi gick väl o la oss trax efter de. Sen vid 2 typ kom hennes mamma hem o skulle ha fest, vi vaknade bara av att de blev ett jävla liv och då blev de draget på sandra, och vi skulle åka därifrån o grejer, va fett förvirrad menmen, haha, men de blev att vi sov hos Sandra iallafall.

Söndagen, vi låg o chilla hos henne o kollade på vårat favorit program fram till 4 då vi åkte mot Centralen för mitt tåg skulle gå vid halv 6. Där käkade vi BK och blev typ rånade av snubben med puppy eyes, aldrig sätt något liknande, han kunde verkligen dedär med puppy eyes asså, damn.

Aja, sen åkte jag med tåget hem, satt o plugga halva vägen typ, sen på centralen träffade jag Tina och det visade sig att vi hade åkt samma tåg, haha, vi lyckas alltid åka till samma ställe samtidigt utan att veta om de, haha!
Men de va kul o träffa henne, stod o snacka lite sen åkte jag hem.







Back on track.

hello!

Nu har jag återigen fått för mig att jag ska börja blogga, tredje gången nu tror jag. Har aldrig orkat hålla på speciellt länge, mest för att alla är så extremt dåliga på att kommentera o ha sig så då blire inge kul liksom.

Alltså, om ni vill att jag ska fortsätta att blogga så får ni kommentera!




RSS 2.0