utflykt

Har precis gjort iordning min lunch till imorgon för vi ska till Vallentuna med skolan o gå runt där o kolla på gamla gravar o grejer, kul? Inte direkt. Menmen, vi får väl se vad som händer, kanske blir helt okej ändå.

Så jävla mycket till plugg blev det inte ikväll menmen, får ta igen det en annan dag helt enkelt.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och eventuellt kolla vem som åkte ur idol. Yesyes, men langar väl ett inlägg imorgon när jag kommer hem. Ska ta med mig kameran så om jag har några roliga bilder lägger jag väl upp dom.

Godnatt nu, puss!

P!NK



Låten ovan är helt enkelt bäst om jag får bestämma. Börjar nästan gråta varje gång, helt underbar.

Pink måste jag säga är den absolut bästa artisten som finns. Hennes texter är helt underbara och hela hennes stil är hur cool somhelst! Tyvärr insåg jag inte hur otroligt kul och häftigt det skulle vara att gå o se henne i globen förens nu när biljetterna redan tagit slut, surt. Menmen, det kommer säkert fler chanser - hoppas jag.







Stupid Girl - kan inte säga mer än ; Klockren!

Ryanair

Ryanair bara luras!


Har suttit o kollat på potentiella resor till england under höstlovet. Själva resan hem går på 4 spänn(och då får man åka från Londons flygplats klockan 6 på morgonen - 2 timmar därifrån vi ska bo) men sen så måste man betala skatt och incheckning så det blir nästan 500 spänn iallafall! Visst, 500 spänn är inte dyrt för en resa men om man jämför 4 spänn och 500 så är det stor skillnad!
Pappa säger också att man måste betala för sittplats och för att gå på toaletten?! Vad är det för stil liksom?! Helt sjukt.

Resan nedan lär det inte bli, för att åka från Londons flygplats vid 6 när vi ska bo i Birmingham vilket är(om jag har förstått saker rätt) typ 2 timmar bort, därför tror jag inte att det blir den.


Snackade ju då om att åka dit på höstlovet med Anton och hälsa på hans familj som bor där och med tanke på att jag känt dom sen jag var 2 år så känner jag dom väldigt väl så de vore roligt att åka dit.

Menmen, får prata lite mer med Anton o se hur det blir. Måste sätta igång o plugga lite nu innan jag ska kolla på idol hade jag tänkt, lär inte hinna dock menmen.

Skriver kanske mera sen, puss hejdå!


Shopping.

Idag var det ju vanlig skola, ingenting spännande.

Efter skolan åkte jag in till stan för att möta upp Anton eftersom jag somsagt skulle hjälpa han att shoppa.
Och jag måste säga att någon är skyldig mig en femma! Det han behövde var ju en jacka, en skjorta och en halsduk. Allt detta hittade vi(jag) på HM och det blev sammanlagt typ 850! Riktigt bra! Sen så köpte han en skjorta på JC också som kostade typ 400 spänn(?!) så allt tillsammans gick på 1200 ungefär.

Vår lilla shoppingrunda var oerhört rolig, doog av garv inne på HM, halvt la mig ner för att jag garva så mycket, haha! Jag tror också att Anton tyckte jag var lite jobbig som sprang fram och tillbaka mellan de olika affärerna och tvingade på honom allt möjligt,haha!



Hans snygga jacka som vi hittade på HM under Divided - 498 ;-



Jag hade lite roligt och satte på honom    Sen blev han knäpp och var tvungen
ett rosdiadem, mycket vackert!                         att dansa o ha sig xD


Nu har jag precis ätit och ska börja plugga. Jag ska renskriva en labbrapport och sen plugga lite matte! Ja, så ser min kväll ut iallafall, vad ska ni göra ikväll då? Plugga också eller?

Skriver kanske sen, puss!

dåligt.

Dålig uppdatering - igen. Men pallar inte uppdatera varje sekund, har liksom annat för mig.


Idag hade jag ju först skola, de va som vanligt liksom. Sen hjälpte jag syrran i vanlig ordning med sin matte, men hon fattar knappt ändå så, haha!
Sen drog jag ut på en av mina o Mys promenader, Med my då ofc för er som inte fattade det. Vi har alltid lika kul, sitter bara o snacka skit på en bänk i princip, det vi gör bäst liksom, haha!

Sitter just nu o snackar med Anton på msn, han fick mig att vara uppe så då kunde jag lika gärna langa ett inlägg liksom.
Imorgon så ska jag in till stan o hjälpa han shoppa. Ska hitta en jacka, halsduk och en skjorta tydligen för under 3000 spänn, vem tror att jag inte klarar det? Jag sätter 5 spänn på att jag kan hitta allt på HM för en tusing sammanlagt! Tycker det är så roligt att shoppa åt andra, kanske ska satsa på de som yrke, haha!

Men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig, kommer vara helt död i skolan annars. Godnatt, puss!

One tree hill.

Snart är det One tree hill som gäller, är ni taggade?




The killers

Är så galet trött just nu, vill helst av allt bara sova men jag väntar på att OTH ska börja om en halvtimme.

Jag har suttit och lyssnat på The killers hela eftermiddagen, har börjat älska dom, så jävla bra låtar. Min favorit är låten nedan, lyssna för den är jättefin.

A dustland fairytale - The killers


tråk.

Jag har tråkigt!

Ingen aning om vad jag ska göra idag, jag vill bara ututut! Någon som är på?

Jag ska huromhelst klä på mig och fixa ihop lite lunch till mig o syrran nu, sen gå ner till pappa och hans utställning en snabbis!

Hör av er om ni vill ses, puss!

design,..

Design ja, har tänkt på de ett tag och insett att det kanske är dax att fixa till den. Ska se om jag kan fixa en i programmet jag har nu "Picasa" eller om jag måste få någon annan att göra det. Vi får väl se.

Just nu är jag galet trött, är typ endast uppe för att anna vägrar låta mig gå o lägga mig, haha. Imorgon händer ingenting vad jag vet, skulle dock vilja åka in till stan o typ ta en fika eller något med någon kompis, någon som är på?

Sen pratade jag och My om att vi skulle dra ut på en av våra prommisar, vi får väl se hur det blir.

Ska väl börja dra mig mot sängen nu, ska bara övertala anna att göra samma sak, haha.

byebye!

kväll.

Ingen utgång ikväll, blev hemmakväll istället, funkar det med. Åt precis BNJ med papi, cookie dough, ingen höjdare vill jag påstå, det ska lätt vara Piece of cake(eller som den numera heter Strawberry cheesecake,)

Hursomhelst så har jag galet tråkigt, sitter o kollar igenom fb och lyssnar på musik, funtar på o kolla film. Några tips? Ska typ kolla på true blood annars, de blir bra det.

Om ni har min msn och vill cama med lilla mig så sääg till! Är galet taggad på att cama av ngn anledning, haha!

Men pusspåer!

http://1.bp.blogspot.com/_clC2CdccoxY/SZpuCdX7NkI/AAAAAAAAEzI/lOLbRriMXBs/s320/untitled.jpg


dålig uppdatering.

Hej igen!

Har inte orkat sitta vid datan de senaste dagarna så jag har inte skrivit något. Men nu är jag back!

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket alls, igår hade vi orientering, haha, ohherregud vad vi var dåliga, vi hittade 3 kontroller av åtta + vi gick vilse. Starkt jobbat tycker jag!

Igårkväll kom Linnéa hit och vi satt o kollade på idol, satt o kommenterade alla o vilka som vi ville skulle åka ut etc. Riktigt kul!

Idag drog jag till stan, återigen med söta Linnéa! Köpte en uunderbart mysig mössa, en jacka, smink plus lite andra smågrejer. Riktigt rolig dag, alltid lika kul att vara med Linnéa!

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, var tänkt att jag skulle träffa My men hon har åkt till djurakuten med en av sina chinchillor, stackarn, hoppas allt löser sig!
Pappa ville också kolla på en film, så det blir väl de om inte My kommer hem snart.

Bilder från när jag satt med Linnéa och väntade på bussen.

Jag och min mössa!

 

 

En ball bild på mina Converse som jag köpte för ett tag sen (:

 

 

Söta Linnéa ((:

Ska käka nu och sen får vi se vad som händer, pöss!


greys.

såg precis Greys anatomy, och jag är ledsen. Faktiskt,dom kan inte bara dö, det funkar inte. Dom måste ju överleva, två av huvudkaraktärerna kan inte bara dö. Å andra sidan har jag läst om att iaf Izzie vill lämna/ta en paus, fast jag vet inte. Jag hoppas verkligen inte, det är hemskt.

Ni som har sett dom nyare avsnitten, säg snälla ingenting. Jag hatar sånt, när folk avslöjar vad som händer i de nya avsnitten, precis som i OTH, att folk avslöjar, DET SUGER! Så, avslöja ingenting, tack!

prommis & idol

Drog ju somsagt ut med My ett tag, alltid lika mysigt, älskar våra  promenader, galet skönt! (:


När jag kom in kollade jag på sista delen av idol, OCH MIN BABY FELIX ÅKTE UT! Så jäävla ledsen, jag var ju helt och hållet kär i hans röst! Jag tyckte att han skulle vinna fan! Nu vet jag inte vem jag hejjar på längre, får hitta någon ny Erik som jag gör varje år, haha, förra året var det robin, så bra! Får se vem det blir iår då, haha!

Ska städa upp lite på mitt rum nu, langar kanske ett inlägg senare, bye!

uut!

Ska ut på en liten prommis med My nu, kommer in senare, puss!

studyday

Idag var jag ju ledig! Galet skönt att kunna sova till halv elva o slippa gå upp vid 7, tycker att vi borde ha studiedag varje vecka!


Dagen har hursomhelst spenderats framför tvn, kollade på Ronja Rövardotter förut! Haha, älskar såna filmer,så mysiga! Men favoriten är ju helt klart Emil, utan tvekan. Det var det enda jag kollade på när jag var liten, Emil & Pippi varje dag, utan undantag, haha!

Nu ska jag faktiskt sätta igång o plugga lite o vänta på att mitt hår ska torka. Ikväll var det prat om att jag o My skulle ut på prommis, vi får se hur det blir med det.

Puss sålänge!

Någon mer än jag som fortfarande älskar alla Astrid Lindgren figurer? Vilka brukade ni kolla på som barn?

http://www.trivia.se/bilder/trivias/trivia-1760-20080120100147.jpg

http://erkers.blogg.se/images/2009/emil_26811836.jpg

Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.

Jag är rädd.





Ken ring - Jag ber en bön.








ledig!

Halvdag är typ det näst bästa jag vet, det absolut bästa är ju att vara ledig, förstås, haha.

Har legat i soffan hela eftermiddagen typ, riktigt skönt! Ska nu kolla på ett avsnitt av true blood sen ikväll ska jag plugga lite matte, tror jag, mest för att ha något att göra, haha!

bye for now!

klar!

Nu var jag klar då! Har tom. skickat in den till min lärare, där var jag duktig tycker jag!

Imorgon har jag halvdag, ska väl plugga på dan eller nåt. Men på kvällen var det tal om att jag skulle dra ut med My? Dunno riktigt, men det blir nog så, älskar våra promenader, galet sköna!

Haha, pratar med jossan på msn, hon tycker jag skriver för mycket, och har för lite bilder, vilket faktiskt är sant! hehe, men jag ska bättra mig, så nu tänker jag langa en bild eller två och säga godnatt!


söt bild på frida. Saknar henne, enormt.

 

 

 

En kväll jag saknar.

 

 

Riktigt gammal bild, vet inte riktigt när den är tagen, menmen, nyklippt var jag där.

 

 

Nuuu orkar jag icke mer, godnatt!


återigen, plugg.

hellu, back again! Missed me?

Jag måste plugga! Jag måste göra klart min historia uppsats idag för den ska vara inne idag så jag måste mejla den till honom, snarast! Men har ca. en sida kvar att skriva och jag vet inte vad jag kan skriva mer. Hur har Birka påverkat sverige/världen/ekerö? Jag vet ärligt inte, har skrivit lite om det änslånge men vet fan inte vad jag ska skriva, borde ha frågat min lärare om hjälp känner jag, menmen, så går det när man är fail på högsta nivå.

Har jävligt mycket just nu, fast ändå inte liksom, allt ska vara inne om några veckor men det är stora grejer så jag måste börja snart!

Jaja, kom på att jag inte har berättat om vad Cirque du Soleil var för något. Det var som en circus typ, massvis med skithäftig akrobatik,mimik och dans! Riktigt coolt måste jag säga att det var! Om ni får tillfälle att se någon av deras shower så tycker jag verkligen att ni ska göra det! Det vore ju guld om ni lyckades ta er till Vegas och kolla där, då rekomenderar jag verkligen Love showen, underbart. Var ju på den i våras när jag var i Vegas och åhherregud vad jag längtar tillbaka! Saknar verkligen den staden, bästa resan jag någonsin gjort faktiskt, utan tvekan!

Jag känner att den här bloggen mest handlar om plugg, iallfall dom senaste dagarna, men det blir lätt så när det är det enda jag kan göra om dagarna. Inte jättekul när man slutar 20 i fem och sen komma hem vid 6 och börja plugga igen. inte jätte kul direkt. Men imorgon har jag halvdag och på onsdag är jag ledig! Galet skönt faktiskt!

Jag tänker langa upp en låt som jag blev helt kär i igår när jag såg på one tree hill, det är med ingen mindre än Nick Lachey! Har verkligen underskattat honom, han är grym! Blir lite småkär i honom när jag kollar på klippen, hehe..

btw. så är jag happy as hell idag, fråga mig inte varför, bara är så,hihi!


jag s-u-g-e-r!

Rubriken säger allt - jag suger! Det här har aldrig hänt förut, att jag suttit kvällen innan och i princip börjat på en uppsats! Vad har hänt?! Det var senast på lågstadiet min lärare kallade mig för mönsterelev, men jag har aldrig varit såhär dålig! Det här känns som en jävligt dum idé nu, när jag har läst igenom uppgiften, igen, känns allt för mycket, jag kommer aldrig klara det här tills imorgon! Jag har skrivit ungefär halva nu, nu ska jag skriva om hur det jag har valt, (det blev birka, kändes mycket lättare!) har påverkat min hembyggd idag, med tanke på att det är lokalhistoria, och hur det påverkat Sverige och även världen. Jag vet hur det har påverkat världen, men min hembyggd?! No fucking idea! Sen ska jag skriva källkritik också men det tänker jag att jag kan göra imorgon, ska ändå mejla in uppsatsen till min lärare har jag bestämt, han får säga vad han vill!


Men nu måste jag fortsätta så jag blir någorlunda klar ikväll så jag kan få sova! Det är tur att jag börjar sent imorgon! 
Jaja, puss nu!

plugga

Cirque du Soleils Saltimbanco var hur häftigt somhelst! Men det blir mer om det imorgon kväll, för nu måste jag verkligen plugga! Hstorian ska vara inne imrn och jag har knappt börjat, jag suger, I know, menmen, jag ska kämpa in i det sista! 

Puss nu, skriver förmodligen inte något mer idag, utan blir nog imrn, hursomhelst, hejdå!

Cirque du Soleil - Saltimbanco



I eftermiddag ska jag till globen och se på Cirque du Soleils show Saltimbanco! Jag är extremt taggad och tycker att det ska bli jättekul! När jag var i Las Vegas i våras såg vi en annan show med dom som hette "love" och det var så sjukt häftigt att jag bara var tvungen att gå och kolla på dom nu när dom är här i sverige! Det är extremt häftig akrobatik tillsammans med cool musik! Jag tror att det här kommer att vara minst lika häftigt som det var när jag såg dom i Vegas,men å andra sidan så kan ingenting slå Las Vegas men iallafall, det här blir nog jättekul!

Nu ska jag käka och sen göra mig iordning, åker vid ett för det bröajr vid tre. Hejdå, skriver mer ikväll!


true blood

hello again!

Ikväll blev det hemmakväll för min del, lite mindre kul sådär men det är så det blir ibland.
Kvällen har jag ägnat åt att kolla på true blood, iof bara ett avsnitt änsålänge men iallafall. Första avsnittet tyckte jag var jättebra, lite som twilight fast med vuxna människor.
Jag sitter och kollar på domhär avsnitten via en hemsida som heter watchxonline.com, jag tycker att det är rätt bra, allt är inte super, utan vissa kan det bara lite halvtaskig kvalité på, tex. seventeen again & slumdog millionare, försökte se slumdog millionare nyss men ljudet var typ före bilden så det blev skitjobbigt! Får hyra den nåndag istället, på tisdag kanske, för jag är ledig sen på onsdagen så, men vi får se.
Väntar just nu på att andra avsittet utav true blood ska ladda klart så jag slipper att det hackar, yesyes. Men ska kolla nu, orkar inte vänta längre, får väl se om jag langar ett till inlägg sen.

Bye for now!

http://thefilmbloggen.files.wordpress.com/2008/11/trueblood1.jpg


music


What's your name

Love Shift

Missing You

Wonderchild

I will never be afraid again


Alla låtarna är av Christian Walz. Älskar hans röst och hans låtar, grym är vad han är!
Om ni först lyssnar på Christian Walz och sen Felix, visst låter dom lite likadant?





Still in love with who i wish you were

Still in love with who I wish you were and I wish you were here.


You say you want to get together, you keep getting my hopes up but nothing is happening. Soon I can't take it anymore, soon I give up.

Ingen vet hur jag mår eller hur jag känner, jag kan vara hur glad somhelst utåt men saknaden tar snart över, orkar inte mera snart.

Det enda jag vill är att vi försöker vara vänner, att träffas på riktigt och ha roligt som förut,.. Jag har försökt, nu är det din tur.

 

 

 

Gone away are the golden days
Just a page in my diary
So here I am a utopian citizen
Still convinced
There's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreamin'
And I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

I was true as the sky is blue
I couldn't soon say the same for you
So now I find denial in my eyes
I'm mesmerized by the picture that's in my mind

Tell me when I'll finally see your shallow heart
For what it is
'Cause I don't want to keep on believin' in illusions

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
I wish you were here

Sometimes I can't explain
And I'm so sorry that I can't
I'll try to concentrate
On your true identity

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It aint hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were

I wish you were here...
I wish you were here...
I wish you were here...


Dirty dancing

Just nu sitter jag och kollar lite på VMA på Mtvs hemsida eftersom jag inte pallade vara uppe natten till måndag och jag missade att den gick i repris igår kollar jag nu på internet istället, funkar lika bra det!

Stack ju ut med My ett tag förut, vi var bara ute o satt o snacka om precis allt mellan himmel o jord, riktigt skönt faktiskt! Men det sorgliga är att det börjar bli så jävla kallt ute, var tvungen att ha halsduk på mig nu, känns riktigt hemskt att sommaren är över, usch.

Men hursomhelst kom jag hem runt kvart i 10 typ, då tog jag genast reda på när Dirty Dancing började och satte mig framför tvn och väntade på att klockan skulle bli 10 då den började.
Jag absolut älskar den filmen, galet bra, sjukt sexig och härligt romatiskt också, de blir inte bättre än så!
Jag började nästan gråta i slutet av filmen för att Patrick Swayze var en sån himla bra skådespelare, det har jag alltid tyckt. Har dock bara sett just denär filmen med honom men det känns som att jag borde se de andra också!
För er som har missat nyheterna under veckan så har ju Patrick Swayze dött, riktigt synd tycker jag. Han var faktiskt en av de bästa skådespelarna tycker jag, helt otroligt hur bra han spelar i Dirty Dancing! Det skadar ju inte heller att han var sjukt snygg och gaalet sexig när han var ung, utan tvekan!

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/Images/patrick-swayze-dirty-dancing.jpg

R.I.P Patrick swayze <3


ut

Ska byta om och dra ut med My ett tag nu, kommer senare, skriver mer då, puss!

Stalker...

hello again!

Dagen gick väl rätt bra, helt vanlig dag liksom. På eftermiddagen hade vi workshops och satt jag med Elin och pluggade hela tiden, riktigt trevligt, hon är ny så jag känner inte henne så bra men det är alltid roligt att lära känna nytt folk :)
Men när vi sen satt och räknade matte i ett klassrum kom han som jag skrev om igår typ, han som jag tyckte liknade min gamla lärare, han kom fram till oss o sa hej typ o lite så, jag sa, trevlig som jag är, självklart hej tillbaka då men fortsatte sedan att räkna. Men han gick liksom inte därifrån, han stod kvar och bara kollade på mig när jag satt och räknade, han stod i typ en timme bakom mig och bara glodde och typ väntade på att jag skulle göra fel så att han skulle få något att göra. När jag sedan behövde hjälp kom han fram och satte sig och började gå igenom något som jag inte fattade ett piss av! Han bara upprepade grejer som jag redan visste vilket gjorde mig ännu mera förvirrad!
Nu har jag konstaterat att han typ förföljer mig, asså jag lovar, jag kommer aldrig bli av med honom! Han kommer vara på alla mattelektioner och typ stå sådär bakom mig som han gjorde idag! Jag kommer få panik, jag vill inte att han ska förfölja mig! Han är seriöst galet jobbig!
Enda anledningen till att jag bad om hjälp från han igår överhuvudtaget var att jag tyckte att han såg lite ensam ut och att jag tyckte att han skulle få en chans att förklara, inte visste jag att han skulle bli min stalker...

Usch, om han kommer fram till mig imorgon och nästa vecka vet jag inte vad jag gör, kanske borde ta upp det med min mentor? Men vad ska han göra liksom? Skulle aldrig ha hjärta att kunna be någon att sluta förfölja mig, tycker synd om honom. Han har typ inte varit i sverige så länge och kan inte så mycket svenska vilket gör det bara ännu svårare att förstå när han ska gå igenom grejer.
Jag ska helt enkelt undvika honom så mycket som möjligt, med andra ord ska jag undvika stora klassrum, får hitta små rum så att han inte hittar mig...

Jaja, får väl se hur det blir med dedär.
Ikväll har jag iallfall fått lite plugg gjort, började på min historia uppsats som ska vara klar på måndag, hoppas jag hinner verkligen. Men jag har bara mig själv att skylla för att jag inte började tidigare. Men men, det blir nog bra, hoppas jag.
Var också nere på bibblan och lånade bok till svenskan och fixade nytt bibbla kort som jag hade tappat bort. Haha, roligt, sist jag lånade på mitt gamla var 2006, haha, 3 år sen! Jag är ju inte direkt stammis på bibblan om man säger så, haha!

Men nu ska jag faktiskt börja göra mig iordning, vill komma i säng tidigt ikväll. Kanske kan börja läsa i min bok lite, eller om jag fortsätter att läsa den jag redan håller på med, får se. Menmen, jag skriver väl imorgon om jag inte drar någonstans efter skolan, vilket jag dock inte tror, men man vet ju aldrig. Jag gillar faktiskt att vara hemma o ta det lugnt på fredags kvällar, kanske bara dra ut med någon kompis på promenad eller nåt senare på kvällen liksom, någon som är på?

Menmen, godnatt!

fråga olle.

Sitter nu och kollar på fråga olle dokumentären på femman. Haha, sitter och kommenterar allting med anna på msn samtidigt, vi har skitkul!
Hon är förövrigt min pimp och jag hennes hora! (okej, inte på riktigt, men det var en rolig grej vi hade för några år sen, hehe)

btw. så blev det inte så jävla mycket plugg idag heller, asså jag suger verkligen.

Alltid hora <3 pimp.


skolan,.

Idag var det ju då skola som vanligt, rätt chill, hade workshops hela förmiddan. Gjorde klart våran engelska broschyr och jobbade lite matte, som jag dock inte alls förstår och det blev inte direkt bättre när jag frågade om hjälp på lektionen sen, det var en extralärare där utöver läraren som vi har som vikarie just nu, som förövrigt är grymt bra!. Men denhär läraren gjorde bara så att jag blev ännu mera förvirrad, han påminde mig sjukt mycket om vår vikarie vi hade i början an nian, mansur. Någon från tappen som kommer ihåg honom? Jag tror hursomhelst att det är samma person, rätt övertygad faktiskt.

Menmen, efter en oerhört seg dag så slutade vi vid tre och nu sitter jag här. Jag kollar tv och väntar på att pappa ska komma hem o fixa mat.

Ikväll ska jag faktiskt plugga, ska läsa boken jag lånade igår och så måste jag komma på vilken bok jag ska läsa i svenskan, jag vill ha temat Kärlek/passion för då kan jag se på the notebook sen, hehe. Men vi får väl se hur det blir, vet inte om jag vill läsa någon av dom böckerna.

Nu ska jag lägga mig ner o sova en stund, är galet trött. Skriver säkert något sen, hörs då, puss!

godnatt.

Idag blev det inte heller något pluggande direkt, lånade böcker med mamma på bibblan och sen vart det idol, det hanns inte riktigt med helt enkelt, får ta igen det imrn,!

Kvällen har väl ägnats åt att snacka med lite kompisar o ha mig.

Haha, en rolig grej är att min kompis har blivit tvungen att skatta, och inte bara det, utan hela en krona ska han behöva skatta! Haha, gud var roligt jag hade åt det, tycker att han ska gå ner till banken och ge dom två 50 öringar, haha! Det vore något va? Undra vad dom på banken skulle säga, skulle dom skratta lika mycket som jag eller bara tro att man var knäpp?

Jaja, nu ska jag gå o lägga mig hade jag tänkt, går och lägger mig för sent om kvällarna, är helt slut i skolan!
Så, nu gör jag framsteg och gå o lägger mig kvart i 11 ungefär istället för typ halv 12. Riktigt bra av mig, haha!

Men skriver väl mer imrn, blir inte så mycket nu under veckorna eftersom jag inte orkar sätta mig vid datan förens på kvällen. Menmen, har inte väärldens mest populära blogg direkt, snarare tvärtom, haha!

men sova var det somsagt, godnatt,!

btw. så saknar jag min söta göteborgare Sandra, kom hiit snart hurru!


godnatt.

Skrev ju att jag skulle plugga tidigare men så mycket till plugg blev det inte. Kollade upp lite hemsidor som verkade bra men orkade inte läsa 20 sidor långa sidor (?!) så jag gav upp dedär ganska snart. Men jag vet att när jag väl kommer igång så brukar det gå rätt bra.

Men istället för att blogga satte jag mig och läste VR och gjorde korsordet i vanlig ordning i hopp om att en dag vinna två biobiljetter. Men det verkar inte gå så bra för mig på den fronten, har skickat in typ i fem gånger i rad nu och inget svar, besviken här. Okej, nu framstår jag väl som värsta gamla tanten som sitter o gör korsord hela tiden men faktiskt så gör jag dom bara av två anledningar,
1. Jag kan vinna biobiljett.
2. Det är de enda korsorden jag klarar av (hehe) och dom går på 10 minuter.

Men nu ska jag tvätta bort mitt smink osådär för att sen lägga mig och skriva ett viktigt sms till en kompis innan jag somnar, dags att reda ut lite grejer känner jag, därav smset.

Skriver imorgon förmodligen när jag kommit hem från skolan. puss&godnatt!


 

PS. Fick önskemål för ett tag sen att jag skulle lägga in mer bilder, så här kommer en bild på en väldigt oseriös och osminkad mig från igårkväll! Med andra ord så langar jag lite sexyness i bloggen, höhö. Skämt åsido, jag är inte världens snyggaste på bilden men vemfan bryr sig? Inte jag, man ska bjuda på sig själv!


måndag,

Måndagen har kommit och helgen har tagit slut, usch. Jag vill bara ha mer helg, orkar inte plugga o ha mig, jobbigt liksom.

Menmen, idag hade vi skolfoto, svär att jag såg ut som ett cp och självklart fick jag sitta. Jag gillar inte dehär med att vara kort, det är irriterande.
Slutade 20 i fem med datorkunskap, vi satt o gjorde läxan hela lektionen som handlade om att man skulle göra massa grejer i word och faktiskt, det var svårt. Det tog typ en timme för oss att fatta hur man fick svart bakgrud till bara en rubrik och resten vanligt. Jag som trodde att man skulle klara datakunskap med ett mvg hur lätt som helst, men fan, det är ju svårt! Förvånad faktiskt.

Men aya, sen drog jag med några kompisar till konsum o köpte godis o sen drog jag hem o skulle käka.

Jag brukar nästan alltid gilla mammas mat men idag hade hon verkligen misslyckats, eller ah, hon hade översaltat. Och jag som verkligen hatar salt höll på att spy, fick säga åt pappa att fixa makaroner till mig istället, haha, vaddå lat?

Men nu ska jag sätta igång att plugga, ska skriva en uppsats(typ) om Che Guevara. Skulle först ha birka för vi skulle välja något i vår hemkomum men det var såå tråkigt så jag pallade inte ha det så jag valde Che istället efter att Anna tipsat och eftersom jag inte vet något om honom så verkar det intressant.
Så om någon är värsta experten på honom så kommentera eran msn så får ni hjälpa mig!

Nu ska jag sätta igång, har bara en vecka på mig att bli klar nu eftersom jag är extremt seg på att starta.
Menmen, skriver kanske sen, puss!

One tree hill.

Ikväll är äntligen One Tree hill tillbaka i tv-rutan! Som jag har längtat! Jag ska definitivt sitta bänkad framför tvn ikväll klockan 6, utan tvekan!
Någon mer än jag som är besatt av OTH?

http://editorial.sidereel.com/Images/Posts/oth.jpg


I love you.





Tack för att du finns och får mig att le när jag helst av allt vill gråta, du är guldvärd, annis!




1,2 - 1 2 3 4
give me more lovin then i've ever had.
make it all better when i'm feelin sad.
tell me that i'm special even when i know i'm not.
make me feel good when i hurt so bad.
barely gettin mad,
im so glad i found you.
i love bein around you.
you make it easy,
as easy as 1 2,(1 2 3 4.)
theres only one thing two do three words for you.
i love you.
(i love you)
theres only one way two say those three words
and that's what i'll do.
i love you.
(i love you)
give me more lovin from the very start.
piece me back together when i fall apart.
tell me things you never even tell your closest friends.
make me feel good when i hurt so bad.
best that i've had.
im so glad that i found you.
i love bein around you.
you make it easy as easy as 1 2,(1 2 3 4.)
theres only one thing two do three words four you.
i love you.
(i love you)
theres only one way two say those three words
and that's what i'll do.
i love you.i love you
(i love you)
you make it easy, its easy as 1234
theres only one thing two do three words four you i love you
(i love you)
theres only one way two say those three words
thats what ill do i love you
(i love you)
i love you i love you.
one two three four i love you.
(iloveyou)
i love you
(i love you)

.

Tystnad är samma sak som stick enligt mig så om det nu är så du vill ha det så fine, jag ska låta dig vara nu. Tack för tiden, I guess.

Om du skulle få tråkigt.

Om du skulle få tråkigt, gå in här och bli medlem!

The ugly truth.

http://fileserver.tinker.com/tinker/events/7/7793_main_image_1249416681.jpg

 

Var ju och såg denhär underbar filmen på bio idag och jag måste säga att den var gaalet bra! Satt och asgarva i princip hela filmen, ett måste se asså!

Det var oerhört skönt att få komma ut och få bort tankarna från allt ett tag och bara få ha roligt med min oerhört söta barndomsvän Linnéa!

 

Nu ska jag återgå till att göra ingenting, langar kanske ett inlägg lite senare, håll mig gärna sällskap via msn eller sms, för er som har min msn resp. mitt nummer dvs (;


Bio.

Ikväll blir det att gå på bio med Linneá och se "the ugly truth". Ska bli riktigt skönt att få komma ut lite, fokusera på annat än att bara ligga och tycka synd om mig själv...

jaja, nu måste jag snabba mig att göra mig iordning, yes, puss!

I am sam & Factory Girl.



Igårkväll var jag bara hemma, tog det lite lugnt.

Först såg jag på Factory girl, den var verkligen skitbra! Den fick mig att bli väldigt nyfiken på Andy Warhol och Edie Sedgwicks liv. Om ni inte har sett Factory Girl så tycker jag verkligen att ni ska göra det, underbar men väldigt tragisk tycker jag.

Efter det var det ju Idol, inte lika kul som de tidigare avsnitten menmen.

Senare på kvällen såg jag på I am sam. Underbar, är det ord som beskriver denna film bäst. Helt klart den bästa filmen jag sett. Jag i princip grät mig igenom hela filmen, väldigt sorglig på samma gång som den är otroligt gullig. Helt klart sevärd.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska väl se om jag kan få med någon ut. Känner att jag behöver komma ut ett tag, träffa lite roligt folk. Hör av er om ni vill ses, puss!

Whispering words of wisdom, let it be.




When I find myself in times of trouble, mother Mary comes to me,
speaking words of wisdom, let it be.
And in my hour of darkness she is standing right in front of me,
speaking words of wisdom, let it be.

Let it be, let it be, let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

And when the broken hearted people living in the world agree,
there will be an answer, let it be.
For though they may be parted there is still a chance that they will see,
there will be an answer. let it be.

Let it be, let it be, let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be

And when the night is cloudy, there is still a light, that shines on me,
shine until tomorrow, let it be.
I wake up to the sound of music, mother Mary comes to me,
speaking words of wisdom, let it be.

Let it be, let it be, let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be


The world spins madly on.




Woke up and wished that I was dead

With an aching in my head
I lay motionless in bed
I thought of you and where you'd gone
and let the world spin madly on

Everything that I said I'd do
Like make the world brand new
And take the time for you
I just got lost and slept right through the dawn
And the world spins madly on

I let the day go by
I always say goodbye
I watch the stars from my window sill
The whole world is moving and I'm standing still

Woke up and wished that I was dead
With an aching in my head
I lay motionless in bed
The night is here and the day is gone
And the world spins madly on

I thought of you and where you'd gone
And the world spins madly on.

.

Dehär funkar inte. När man väl behöver dom så finns dom inte, äkta existerar inte.

Tanke.

Jag är inte ute efter att bråka med dig, igen. Jag vill bara säga vad jag tycker.

Idol.

hello people!

Jag är inte den bäste på att blogga precis vad de gäller att komma med uppdateringar men nu går jag ju i skolan om dagarna och sen har jag läxor o shit så då orkar jag inte blogga.

Men idag hursomhelst hade jag ju först då skola, slutade runt 2 men stannade kvar en stund för jag satt o planerade vår engelskafilm med några kompisar som vi ska filma imrn. Ska bli kulkul, fast fett svårt att försöka komma på roliga grejer att säga liksom på engelska också, haha, men vi får väl hoppas på att det går bra.

Efter skolan drog jag först hem, bokade klipptid tills imrn och sen drog jag bara hem o chillade lite fram till att vi skulle käka. Efter maten drog jag till jossan, vi tog det rätt lugnt, kollade på idol och lite sådär.

Jag älskar att idol är igång igen, älskar alla underbara människor som är så grymt duktiga på att sjunga och spela gitarr. Som den här killen tex. jag blev helt kär i han direkt. För det är så att kan man sjunga och spela gitarr är man låångt över på plussidan hos mig, för det är galet charmigt med såna killar, älskar dom! Men här, lyssna och njut ((:



Roast på berns

Sitter här och kollar på "Roast på berns" på femman.
Det är en massa komiker som ska sitta och driva med Björn Gustavsson och det är verkligen skitkul, sitter här och dör av garv verkligen.
Älskar såna här program, med rätt komiker blir det verkligen skitkul. Min absoluta favorit är Magnus Betnér, så jävla rolig.

Men nu ska jag fortsätta kolla, kan se om jag kan hitta avsnittet på youtube senare så jag kan lägga upp det här, vi får väl se.

Imorn slut ar jag iof tidigt men vi ska börja filma på våran Engelska film, så får se när jag kommer hem.
Men bloggar mer imorgon hursomhelst.
Godnatt!

just like old times.

Idag tog jag det först bara lite lugnt hemma men sen vid 3 kanske så mötte jag upp Frida m. Familj nere i centrum och åkte med dom till stallet med Frida. Det var riktigt mysigt faktiskt, nog för att jag själv inte rider och har mig men det är ändå mysigt att vara med frida i stallet, mest för att dom som äger det är så gulliga och trevliga och bjuder alltid på en massa godis eller liknande, haha.
Men efter att vi hade varit där hela eftermiddagen då jag fick agera fotograf och fick stå o fläta hästens man och grejer så var det dags att åka hem till Frida och käka!

Resten av kvällen ägnade vi åt att sitta vid datan och lyssna på gammal barn musik! Det är alltid lika roligt att gå igenom all Fridas musik hon har på sin data, för hon har verkligen skitmycket musik, i princip allt, vilket vi tycker är jättekul när vi sitter framför datan o sjunger o skrattar o har oss!

Men nu är jag hemma och hade tänkt att gå och lägga mig snart. Får se vad som händer imrn, vill dra in till stan och köpa lite grejer men vi får väl se hur det blir med det.

Godnatt!

Du är guldvärd älskling, <3




.

Jag försöker och försöker, men får ingenting tillbaka. Snart pallar jag fan inte,..

Boy A - Underbar.

http://mizmag.files.wordpress.com/2009/07/boy-a-poster.jpg

 

 

Nu har jag precis sett klart filmen, och jag måste bara säga, helt underbar.

Jag älskar såna filmer som man får gråta till, jag vet inte varför men det är så och jag är jätte känslig vad det gäller filmer, börjar grina för typ ingenting, jag började grina till alladin liksom, haha.

Men hursomhelst var detta en sådan film. Helt klart ett måste se, inte en tvekan.


filmtips.




Nu har jag varit och hyrt film borta vid macken. Det blev filmen "Boy A". Har velat se den på bio jättelänge men har aldrig haft någon som velat se den med mig så nu hyrde jag den istället!
Ovanför är trailern, jag tycker den verkar jättebra. Killens kompis är med i en serie jag följt tidigare, "Skins" om ni vet vad det är, och han e skitbra tycker jag så jag har stora förväntningar på den här filmen, hoppas verkligen att den är bra nu!

Nej nu ska jag antingen springa ner till ica en kortis o köpa poccorn eller om jag sätter igång filmen direkt, får väl se hur det blir. Hursomhelst så skriver jag nog senare, yepyep.

fredag!

Äntligen fredag! Så jävla skönt att äntligen få sova ut ordentligt imrn, har typ inte fått göra de sen typ tre veckor tillbaka! Galet längesen faktiskt, illa!

Idag hade vi beep-test på gympan! Så jäävla jobbigt, haha, jag har noll kondis asså, så jag gick typ av först tror jag. Haha men whatevver, det är bra att gå av tidigt för då nästa gång vi göre så ska man ha förbättrat sig, så tills dess ska jag fan ha liite mer kondis, mer än vad jag har nu iallafall.
Men det var galet läskigt på gympan när vi hade dehär beepsaken, en tjej i min klass fick typ akut astma anfall och började hyperventilera o grejer, så jävla läskigt. Men som tur var blev hon bra sen. :)

Aya, efter lunch hade vi bara workshops då jag satt med Salem & Fardowsa och planerade vår film som vi ska göra i engelskan, haha, kommer lätt inte kunna hålla mig för skratt när vi gör den, kommer döö av garv!
Vi ska typ visa vad som är typiskt svenskt typ, uppgiften heter "an idiots guide to sweden" och man ska göra allt med lite ironi typ, kommer bli galet roligt.
När vi satt o planerade där o försökte komma på lite grejer som är typiskt svenska och dom frågade mig vad vi hade för traditioner och så stod det helt still i min hjärna, kom knappt på något överhuvudtaget. Och de stod ännu mera still när dom frågade mig vad vi hade för folkdans, wtf, har vi ens någon? Har typ aldrig sett iallafall, någon annan som vet? Om ni vet, lär mig eller hitta någon film eller något så kan vi använda den i vår film, ((;

Sen mötte jag upp frida och tobbzz sen i alvik. Och tobbzz är så jävla dum, han bara drev med mig när han sa att han hade snaggat sig -.- HATAR HONOM, fyfan så jävla dum, bara för de så ska jag nångång raka skallen på han när han sover, hehehe, fan va kul, någon som är på?:DD

aanyway, ikväll har jag inga planer, ska käka snart och sen får vi se vad som händer. Funtar på att hyra en film men jag vet inte vilken, någon som har något tips?

humor ang. rosa hår bilden.



Såhär tyckte min kompis om bilden på mig den rosa peruken,!
Jag ska ju läättt färga håret rosa, helt klart - not.

Nog för att jag var gaaalet snygg på bilden(haha!) men så långt tycker jag inte att vi ska gå faktiskt...

chill

TJA!

Den här dagen har varit galet chill, hade sovmorgon till 10, började med svenska och sen efter lunchen hade vi bara WS så vi satt bara i ett grupprum o chillade, fast jag gjorde faktiskt mina mål och nästan hela matteläxan, duuktig!

Sen slutade jag halv 4 och då mötte jag upp Frida och drog till donken och käkade chicken JR, <3 Våran kärlek, haha. Sen åkte vi vidare mot bromma, in på donken igen och köpte varsin glass, haha, fetton vi är!
Senare i bromma träffade vi Malin & Sara, snackade o hade oss lite med dom sen hade vi sällskap på bussen hem, både jag och frida var galet trötta och satt o garvade åt ingenting, älskar såna dagar, haha!

Sen kom jag hem, chillade framför datan och sen börjar nico snacka om att den gamla datan är helt paj, vilket den typ var, det blev typ svart hela tiden och tillslut började den pipa också! Vi trodde fan att den typ skulle sprängas!

Sen hittade jag en gammal skiva med bilder från den gamla datan, och gud vad gamla bilder! Bilder man glömt bort och bilder som man hade förträngt, haha! Det var väldigt roligt att kolla igenom dom asså!

Sen vare maat, mammas pizza! Asså mumma, godare mat finns typ inte, kärlek till mammas mat asså!

Nu tänker jag lägga upp lite av bilderna som jag hittade, check it out!

Jag på någon fest typ för 100 år sen, jag diggar det rosa håret asså!

 

Haha, the gang! Sexan fan, galet små!

Fr. Vänster - Cicci, Jenny, Jag, Björn och sen Emmeli.

 

Jag och Annisen, 2 år sen!

 

Det här måste varit typ i sexan eller något, gud asså!

 

Jossan och Jag, förra sommaren tror jag, eller om det var två somrar sen, något sånt. Jossan galet söt i sitt blonda hår, take it back honey!

 

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, kanske blir fler sen när jag hämtat resten från andra datan som förövrigt verkar funka igen.

Aya, bye for now!


helloo.

helloo people!
Vad häänder?

Här händer det iallafall inte mycket, ska plugga lite matte nu iallafall.

Dagen idag var skitseg, hade workshops hela förmiddagen och vi hade inte jätte mycket att göra direkt, eller vi orkade inte göra så mycket, men det kommer! Jobbar bättre hemma ändå så, ska göra uppgifterna jag har i veckan typ hemma, det fixar sig!
Sen efter lunch hade vi först naturkunskap och sen Matte och sen slutade vi. Vi har alltid så roligt på våra mattelektioner, hela vårat bord typ sammarbetar på alla frågor, haha, mycket lättare så ju!

Men efter skolan drog jag in till stan en kortis o köpte lite grejer, var tänkt att jag bara skulle åka in och köpa strumpbyxor men kom hem med strumpbyxor x2, en BH, tre pack trosor och lite hårspännen. Blev lite mer än vad jag hade tänkt, menmen, behövde alltihop så det är luugnt.

Haha, nu ringde tobbzz och var lite social, han kom med en extremt roliga nyheten att han har snaggat hela sig typ, inkl. huvudet, haha! Herregud, jag kan inte sluta garva, så jävla roligt. Det ska bli kul att se han sen asså, gaalet, haha! När jag träffar han kan jag lägga ut en bild (;

Nej men nu ska jag återgå till min matte, langar upp en bild på mig och frida från då vi var uppe i sundsvall i sommras bara för att jag blir så galet glad av den bilden, den kvällen bara ekade sommar, ååh, vill ha tillbaka sommaren nu vafan, ge mig sommarlov, igen, okej?
Men byebye nu, !



godnatt.

Ikväll hann jag med att göra spanska och lite matte, som jag förövrigt knappt fattar menmen. Sen har jag typ suttit och kollat tv och pratade i tele med Tobbzz ett tag också, alltid lika trevligt, haha.

Men nu ska jag sova, hade tänkt att vara relativt pigg i skolan imorgon iallafall.

Godnatt nu.

plugga,.

hello!

Skitseg dag det här har varit alltså, först skola, de va rätt okej, rätt roliga lektioner iallafall, måste bara säga att våra samhällskunskapslektioner är galet roliga, för vi kan inte hålla oss på rätt spår utan börjar hela tiden prata om något helt annat. Idag var det "Bum fights" som det tydligen finns massa videoklipp på och sen typ att varför man ska betala för porr när man kan se det gratis på internet. Haha, galet roliga, å andra sidan lär jag mig typ inte så mycket men vafan, kul ska man ju ha, ellerhur?

Aja, men efter skolan åkte jag in till TC och skulle byta in mina busskort mot lite pengar oså, orkar inte förklara, jag fick hursomhelst sitta i en timme i TC och dryga för att göra något som gick på 10 minuter, kul!
Sen åkte jag till alvik och sen vidare till Liljeholmen för att möta frida för att sedan åka hem igen, känder oerhört nödvändigt men vad gör man inte för att få träffa söta frida en stund?

När jag kom hem var jag galet varm och trött men sprang ner till centrum för att boka klipptid fast det var inte öppet idag, så får väl gå ner dit imorgon igen. Jag tycker det är på tiden att jag klipper mig igen, var nästan ett halvår sen nu, ska även slinga mitt hår blondare igen, just nu ser det lite knasigt ut med utväxt lite här o där, så det ska bli skönt att få göra om det!

Sen satte jag mig och läste i veckorevyn och gjorde korsordet, vilket jag bara gör för att jag kan vinna biobiljetter, har försökt vinna i 3 nummer nu på rad, hoppas jag vinner i något iallafall.
Sen var det mat och nu satte jag mig och skulle plugga spanska, vilket jag hatar. Är helt otroligt värdelös på spanska, kan väl lite lätta grejer men när det gäller nya grejer är jag värdelös och ger upp direkt. Det suger att jag måste läsa spanska i ett helt år till, fyfan vad jag kommer att faila.

Nu ska jag sätta igång med lite matte och gör spanska sen, yepyep.
Bye for now.

RSS 2.0