godnatt


med denna grymma låt säger jag nu godnatt!


hungirg

Hungrig som få asså och inte har vi någon mat hemma heller, skitirriterad just nu asså. Gå ner och handla orkar jag verkligen inte göra, men det lär väl bli att jag får gå ner ändå om jag vill ha något att äta...

En dag som denna funkar inte utan mat, hell no! Måste.ha.fett.nu! heeeehhe

trött...

Idag är jag tröttare än tröttast alltså. Knappt någon sömn överhuvudtaget inatt, kuuul! Men jo, natten var galet rolig, helt grym asså. Men jag tänker inte gå in på detaljer direkt. Önskar lite att jag hade tagit med mig kameran, hade varit roligt att se bilder., menmen.

Idag dåra, jag vaknade hos sara för jag pallade inte åka hem riktigt, men drog hem sen vid 10 då jag kääkade lite smått o sen gick o la mig. Skönt att sova lite, galet asså.

Nu måste jag börja plugga, faktiskt. Det tar emot, men jag måste. Usch för engelska prov asså. Måste lyssna på den jävla boken, kommer ju garanterat somna, fyy.
Senare ikväll ska jag kanske dra ut ett tag med Myh, najsnajs, skulle kunna behöva frisk luft asso.


Men, boken kallar!
Godnatt, eller nåt...

ajttss

Då var denna lördagskväll räddad dåra. Sötaste malin ringde precis o frågade om jag hade lust att dra hem till sara ikväll, och det säger man ju inte nej till, ellerhur? Så nu ska jag fixa till mig lite smått och dra senare. Kommer hem inatt nångång, får se hur länge föräldrarna låter mig stanna ute... Är ju inte riktigt 18 än, vilket suger lite, menmen, om exakt två månader såå, hehe, taggad som fååå!


yesyes, men bye for now!

chill

Precis kommit hem från den stora staden och redan ekar the replacements ljuva musik i mina högtalare, så himla mycket bättre kan jag själv inte få det en lördagskväll som denna.

Bion var grym, riktigt cool film faktiskt! Rekomenderar att man tar sig till närmsta biograf och köper sig en biljett och går o ser den!

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, ska försöka få någon att prata i tele med mig senare,alltid trevligt med sällskap, oavsett om det bara är via telefon. Men jag ska väl försöka ta mig tid och ork att se Twilight som jag som sagt älskar. Är inget sånt där besatt fan direkt, men jag tycker ändå att filmerna är riktigt bra! Det skadar ju inte heller att grabbarna i den filmen är to die for, hehe..

Nu ska jag gå ut o säga åt mamma att börja med maten om hon inte redan gjort det, höhö.


Vad ska ni andra göra ikväll då? Ut och festa eller kanske bara chilla hemma? Vafan händer liksom?

bioo

http://peanutbutterfingers.files.wordpress.com/2010/01/jude-law-sherlock-holmes-movie-poster-02.jpg

 

Bio idag med sötnosarna Linnéa & Jessica, mys! Linnéa är snäll nog att bjuda mig idag, passar ganska bra med tanke på att jag måste betala min slingning nu i veckan som jag tror kommer gå på runt 400 spänn...

 

Sherlock holmes here we come!

Någon som har sett den? Vad tyckte ni?(:


tröttis

Fredag idag, helt underbart kan man tycka, men jag har mängder av skolarbete att göra som jag vet att jag inte kommer ta tag i förens tidigast på söndag för det känns så ångest fullt att sitta o plugga på tex en fredagskväll, det funkar inte för mig, suck alltså.
Men lite glad är jag ändå, fredagar är mys!


Dagen idag, hade två lektioner typ, gympa & sen naturkunskap. Mellan alla lektioner har man sett mig med en telefon fastklistrad vid örat, trevligttrevligt, jag som aldrig pratar i telefon. Kände lite för att vara social med tim&myh idag istället för mina klasskompisar, höhö.

Ikväll är jag sjukt trött, därför blev det hemmakväll ikväll, det funkar det med. Hade tänkt att kolla på Twilight filmen som jag fick i julklapp nu innan jag däckar ihop totalt, hihi, älskar den filmen! Men frågan är om jag orkar? Säger alltid att jag ska kolla på den, men när jag väl har tid och lust så orkar jag aldrig, hmm, jobbigt dedär.

Ska hursomhelst göra mig iordning nu, o sen får vi se hur det blir. Kanske bara sätter på tvn tills jag somnar istället, haha!

http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/08/twilight-movie-poster.jpg



Hoppas ni får en trevlig fredagskväll hursomhelst, puss på er!(:

american pie

Sitter och kollar på american pie the wedding just nu! Galet rolig film, helt klart! Har ni sett den? Visst är den bra?

http://scribesexpress.files.wordpress.com/2008/10/american_wedding_movie.jpg


Imorgon börjar jag 08.30, måste gå på spanska ws, annars typ dödar min lärare mig -.- Pallar egentligen inte, menmen, måste...
Hursomhelst, vafan händer imrn? Honestly no idea, jag pallar egentligen inte sitta hemma, men kommer heller inte palla att dra ut eller nåt, så vi får väl se. Vad har ni för planer inför helgen?


clothes

 

 

Fan vad jag önskade att jag hade pengar nog att köpa allt dedär! Borde kanske överväga att skaffa mig ett jobb...

Alla plagg hittar du här!


leedig

var ledig idag, höhö, najsnajs. gjorde typ ingenting, tanken var att jag skulle plugga, men palla liksom, hehe. åkte till skolan vid halv 3 för jag hade utv samtal 20 i 4. det var som vanligt, han snackade, och jag svarade på tilltal typ, haha, så jävla duktig.

imrn äre skola igen, suck. jaja, det får va liksom. ledig på torsdag igen, hehe, happypill!
Imrn kommer de vara snöstorm också, faan va roligt! Kommer lätt inte komma hem, jävla ö asså. Så vi får se när jag kommer hem imrn, kanske drar till nån kompis efter skolan, vi fåår väl se.

har fortfarande inte fixat nåra nya bilder på mitt nya hår, eller ja, inga snygga i varje fall. menmen, det kommer väl! höhö.


här kommer en underbar låt, grymt bra.


movietime

movietime somsagt. orkar inte göra nåt just nu, eller ah, jag orkar inte åka nånstans o alla som bor på ekerö är antingen upptagna eller inte hemma, ekerö suuger! så jävla långt till precis allt, blä. whaaaaattevvver, movietime nu, Nick and Norah's infinite playlist, typ världens underbaraste film, grymt.

http://agreigematter.files.wordpress.com/2009/09/nick-and-norahs-infinite-playlist-repack-dvdrip-xvid.jpg

 

btw så har jag klippt mig. Kort denhär gången, de e naaajs, tycker jag, hehe. Kan fota nångång typ, när jag orkar sminka mig, hehe.


do you remember

 

galet bra låt, loove it!


.

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar... oavsett vad du ger.
Så om du ger henne någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka.

Onödigt

Idag var nog den mest onödiga dagen i skolan, fattar inte varför jag kom överhuvudtaget. Hade inga lektioner fram till två, men ändå kom jag till skolan vid 10, varför? Tanken var att jag skulle plugga med min grupp i civics, men ingen orkade så de blev ingenting, haha, så jävla duktiga.
Imorgon har jag inga lektioner alls, men måste ändå åka till skolan för att jobba med civics med min grupp, men tänker nog inte dyka upp förens efter lunch iallafall.

huursomeelst...Imorgon ska jag klippa mig, naaiiizz! Äntligen lite kortare! Borde också slinga det igen, för min utväxt nu är såååå ful! Men, har dock inga pengar till de, såå det får vänta en vecka, ooohcrap. Menmen, får vara ful i håret i några dagar till...

Helgen då, Fredag ska jag ju vara med Myh, vi har snackat om att gå på bio om hon får tbx sina pengar som har försvunnit... Vi båda var sjukt taggade på att se snabba cash, någon som har sett den? Är den bra? Jag tycker att den verkar bra iallafall, om man kollar på trailern oså.

http://blogg.passagen.se/filmografen/resource/snabbacash.jpg




simpsons

Sitter och kollar på dom söta gula små figurerna och pratar med några andra sötnosar på msn. Trevligt värre.
Den här veckan är fett chill, har knappt några lektioner överhuvudtaget med tanke på att hälften av alla lärare är på resa med treorna. Imorn har jag en lektion, på torsdag har jag ingen, vem gillart?
På fredag är tanken att jag och myh ska hitta på nåt, frågan är bara vad... Nåt hittar vi nog på!


 

 

Bilder från sist jag och Myh hade planer, haha, underbar kväll...!


hemmakväll

Är hemma ikväll. Daughtry går på repeat i mina hörlurar,vilket gör det ganska okej att vara hemma på en lördagskväll.

Åkte in till stan idag med annis, vi hade det myys!
På tunnelbanan in träffade jag på Krister! Han var en trevlig man som kom och satte sig bredvid mig. Han började prata om hur kallt det var ute, han frågade vad jag hette,vart jag skulle, vad jag skulle göra osv.Jag sa att jag skulle in och träffa min kompis anna och Jag höll samtidigt på att smsa med henne, så jag hade ju mobilen uppe, då började han prata om den, att den var fin, han frågade om jag hade hemligt nummer, om anna hade hemligt nummer, om alla mina nummer var hemliga, att det skulle bli lite fel om han skulle ge mig sitt nummer, jag kunde inte göra annat än att hålla med och göra mitt bästa att försöka hålla minen. Haha, riktigt rolig var han. Han fick mig att lova att hälsa och beskriva hur han såg ut till Anna så att hon skulle kunna säga hej till honom om hon såg honom. Sagt och gjort, när jag träffade anna så hälsade jag från Krister och beskrev honom så gott jag kunde!

Krister var utvecklingsstörd eller något i den stilen, men ändå så himla gullig och trevlig, det är oftast dom som är det tycker jag. Jag fick en beundrare där ett tag, jag tror han blev lite kär i mig för han kollade så kärleksfullt på mig och skulle hålla mig i handen oså, vilket gjorde det ganska svårt för omgivningen att låta bli att skratta, jag i synnerhet hade väldigt svårt att hålla mig för skratt.

Dagen fortsatte, jag och Anna sprang runt på stan och kollade i affärer och lite så, ni vet, det vanliga typ. Gick in på gallerix och köpte en liten grej som jag ska skicka iväg till en kompis imorgon, vem och vad tänker jag inte avslöja, hihi!




lista

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
Ehm, då var jag nästan åtta, så jag gick väl i typ, tvåan?

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Gick första året i gymnasiet.

FEM SNACKS DU GILLAR
popcorn,cheezballs, chips, choklad(räknas det?) & salamikorv!

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL

Driver du? Ofta man kan texten utantill till ens 2 låtar? Inte jag iallafall!

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR

Roadtrip runt USA, Åka till England en gång till(minst), Thailand vore ballt! Skulle nog shoppa en del också, heeh. Men typ...Jag vet inte!

FEM DÅLIGA VANOR

Litar på allt vad folk säger, oavsett om jag egentligen borde fatta att det dom säger inte är sant, jag lyckas alltid små obetydliga hitta fel på killar jag träffar och vill därför inte fortsätta snacka med killen, beslutsångest - Jämt! Extremt segstartad, speciellt vad gäller skolarbetet...

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA

Vara med vännerna, kolla på film, sova? hahaha. Jag gillar o göra massor, kommer bara inte på något nu, gah, irriterande.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA

Haremsbyxor, något rosa(iiinte min grej riktigt), långkjol(haha), fult mönstrade stumpbyxor, med kanske blommor på eller nåt annat,(euw) och pälsar(tycker bara att det är sjukt fult)


FAVORITLEKSAKER
Ipod, mobilen, datan & ps2.

sista dagen...

Idag var det sista dagen här uppe i kläppen! Känns lite sorgligt faktiskt, vi har haft så kul häruppe!

Idag har vi också åkt skidor nästan hela dan, gick in vid 3-halv4 eller nåt efter att ha varit ute sen 12 typ. Idag lärde vi oss båda att åka knappliften helt själva utan någon hjälp! Skitstolt faktiskt, haha!
Vi har hållt oss i en o samma backe hela helgen, fast vi har bara åkt nerför halva hela tiden, mer än så vågade vi inte haha! Fast vi åkte faktiskt uppför hela en gång, fast då åkte jag in i liften och ramlade, haha! Mindre lyckat. Sen gav jag upp, tog av mig skidorna och gick nerför halva där det blev lite mindre brant, haha.

Nu ikväll har jag och myh bastat två ggr, aaaaaskönt! Vi var också ute på restaurangen och käkade middag förut, fett gott, men svindyrt! Menmen, mamma betalar så de spela ingen roll, haha!

Nu har vi precis kommit ut från bastun och sitter i sängen o typ, jag har datan o Myh pratar i telefon.
Imorgon åker vi hem, ska sitta i bilen i typ 6 timmar, hääärligt! Not, menmen, jag o Myh har datan med oss så vi kanske kollar på nån film eller nåt.


Men nu ska vi spela kort! Skriver kanske nåt imrn när vi kommer hem. Yesyes.



Love bitches!♥

kläppen!

Nu är vi i kläppen! Här uppe var det 37 minusgraader imorse, vi typ doog! Svinkallt, håret fryser till is så fort man går utanför dörren, sjukt jälva kallt!

Men idag har vi åkt skidor hela dan och jag var faktiskt jätteduktig! Ramlade faktiskt bara två ggr, och det var inte ens i backen! En gång i liften, som förövrigt är skitläskig, och sen en gång i backen ner till stugan men de va för att jag inte hade rum att bromsa för de kom jättemkt människor bakom mig. Men de gick bra ändå.

Pallar inte skriva mer nu, utan nu ska jag va lite social med Myh & typ sitta o vänta på mat, haha. Byyyeeee!

kläppen, here we come!

Imorn (idag egentligen) åker jag upp till kläppen med bästaste Myh och kommer inte hem förens på söndag! Tanken är att vi ska åka skidor/snowboard där uppe men jag vet inte hur bra det kommer gå för att det är svinkallt där uppe. Idag var det tydligen 30 minusgrader där uppe när jag snackade med Jossan förut som redan är där uppe, så vi får väl se hur vi klarar av att fightas med kylan.


http://www.freeride.se/img/resort/skimap/large/48.jpg



Ni som känner mig vet att jag inte är den bästa på att åka skidor direkt, har gjort det en gång tidigare o det var för typ 3 år sen när jag var med Frida uppe i säfsen, och då ramlade jag och pajjade mitt knä första dan så att jag knappt kunde gå dagen efter, lagom kul. Så vi får hoppas på att det går lite bättre denhär gången.


Men nu ska jag väl, ja jag vet inte. Är inte det minsta trött så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, men nåt hittar jag väl på tills jag blir trött.

Godnatt nu folket!

2010

2010. Fan va overkligt det känns. Men detta år ska bli fucking awesome! Iallafall sommaren, gud vad jag längtar! Nu har jag faktiskt tröttnat på snö och kyla, ge mig sommar & fina kvällar i solen!

Rap Das Armas - 2009s sommarlåt - Vilken blir 2010s?


Men resten av 2010 då, vafan händer?

  • Fuerte Ventura i början av mars med Mam&Sis, heellooo värme!
  • Träffa min oerhört saknade göteborgsbrud! Tycker att hon kan komma upp till Stockholm snart! Om inte, då GÅR jag fan ner till Göteborg om det ska vara så!
  • Årets höjdpunkt: Fylla 18! Fyfan vad jag längtar! Då jävlar blire fest, vem är på?!
  • Danmark med Myh i sommar har det varit prat om, om det finns fler som skulle vilja hänga med, let us know!(;
  • Det skulle vara sjukt awesome om jag kunde komma iväg på en festival i sommar också, hoppashoppas att det funkar med jobb oså så jag kan komma iväg! Någon som är taggad på att hänga på?
  • Sommarjobba! Förhoppningsvis på Grönan, men vi får väl se!
  • Skulle vara killer awesome om jag kom iväg till England en gång till! Blev fucking kär i det landet!
  • Borde fan skaffa ett helgjobb eller nåt i den stilen, är alltid i behov av pengar. Måste höra med olika ställen, typ kaféer eller nåt, It's on my to-do list!

Jag har känslan av att 2010 kommer att bli ett bra år! Så länge jag har mina awesome vänner så vet jag att allt kommer att bli sjukt underbart. Keep on rocking my world.

RSS 2.0