birthday girl

btw. så vill jag bara hälsa ett stort grattis till min älskade göteborgare som fyller 17 idag!



grattis gay <3'

Hemma igen!

Ja nu var man hemma i kalla sverige igen då. Har haft det skitbra hela veckan, det var 20 grader varmt i England,(!!) så jävla underbart. Lite skillnad från här i Sverige där det nästan är minusgrader.

Veckan i korthet har bestått av att Shoppa, spelat wii med Anton och hans lillebrorsa kalle och shoppat ännu mera. Jag åkte dit med en halv resväska med kläder, kom hem med två hela fyllda till max typ, haha!

Men orkar inte skriva om resan nu, kommer ladda upp alla bilder imrn också så då kan jag lika gärna börja skriva om resan då.

Just nu sitter jag och käkar chips med dipp och lyssnar på Mika! Så jävla mysigt, har suttit först i en bil i 2½ timme och en i ett flygplan i två timmar, fick gå upp halv 7 imorse,kämpigt nu när man är van vid att få sova hur länge man vill, så nu är jag faktiskt rätt trött. Har också dragit på mig en förkylning, lagom roligt, menmen, det är väl det som man får förvänta sig när man umgås med en 6-åring i en vecka, haha.

Men nu ska jag fortsätta att bara ta det lite lugnt, skriver kanske mer sen.

puss, love!

Packning på g

Hello!

Ja, som rubriken så bra säger så är det Packning på g! Jag åker ju imorgon! Asså herregud vad taggad jag är, ska verkligen bli skitkul! Men hinner inte skriva så mycket för jag måste sätta igång att packa, men langar kanske ett kortare inlägg när jag är klar senare ikväll innan jag går och lägger mig, kommer att behöva gå upp runt 6 imorn, mindre kul! Men det är smällar man får ta!

Får se om jag får tillgång och tid till att blogga under veckan, men annars så bloggar jag väl när jag kommer hem nästa fredag men då är det My som gäller!

yesyes, men mer om det då.

puss,love!

Cat betrayed his Girlfriend

"I WAS A VIRGIN! WAS!"



Kolla in det här klippet! Roligt så att man nästan dör, haha!

Cecilia Frode vs Petra Mede

Jag kan inte säga nog hur löjlig jag tycker att Cecilia Frode var på roast igår. Verkligen helt otroligt dålig, går verkligen inte att beskriva, men ni som såg på Roast igår förstår nog vad jag menar. Om ni inte såg det igår, klicka på länken och se hela! Det jag pratar om kommer efter ca 25 minuter.

Cecilia står ju bland annat och pratar om hur dåliga komiker är på att artikulera,hur dom söker innehållslösa skratt från publiken och att när publiken skrattar så är det inte för att dom har kul, utan för att dom är rädda för det som sägs, haha, hela panelen skrattar och håller med att dom är rädda för vad som sägs just nu och att dom skrattar av obehag och David Batra kommenterar med "Det ska gudarna veta!" men sedan går hon över med ett "och så var det med det" och pratar om hur hon inte tycker att sex-eller kiss&bajs-skämt är roliga och att Petra Mede var en dålig komiker för att hon skämtade om just det i förra veckans roast.
Alltså, helt otroligt.
Men sen när det är Petras Tur att roasta börjar hon genast skämta om att Cecilia behöver bajsa och bli rövknullad för att släppa lös, men det bästa är ju i slutet när Petra går ifrån manus och säger att hon kanske skämtar om snusk men leverar hennes skämt så jävla mycket bättre än Cecilia Frode.

Haha, alltså verkligen asroligt, det blev tydligen värsta bråket mellan dom här två efter sändning också.
Cecilia ska inte vara på scen och leka komiker! Hon är ju skådespelerska men jag har aldrig sett henne spela men jag kan slå vad om att hon är lika dålig på att skådespela som hon är på att agera komiker, om det ens är möjligt.

Typisk måndag

Okej, nu är det slut!


Denna måndag var som de flesta andra måndagar, skolan var som vanligt, fick inte tillbaka spanska provet, men jag var inte direkt förvånad över det, menmen. Fick tillbaka dataprovet, fick alla rätt! Förvånad faktiskt, gissade på hälften av frågorna på det skriftliga, men jag lyckades få rätt iallafall, det kändes asbra!

Efter skolan åkte jag hem, träffade tobbzz, snackade med han en stund sen drog jag hem och käkade och sedan ut igen. Tog en prommis med My, satt och snackade på vår vanliga plats om det vanliga typ, allt och ingenting.
Älskar våra promenader, riktigt skönt att bara snacka om allt.

Men ska lägga mig nu, skriver väl imrn när kommer hem eller nåågot, aya, kände att det blev ett rätt ointressant inlägg, men whatevver, haha!

pöss, love!

Roast

Helloo!

Sitter och kollar på Roast på Berns i vanlig ordning, så jävla bra det är. Men är det bara jag som sitter och frågar mig själv vemfan har tagit in Cecilia Frode? Vafan hände där liksom, hon är inte ens komiker utan skådespelerska, asså vad gick snett? Hon är långt ifrån rolig, och när hon försöker står hon och pratar om att hon inte hör vad komiker säger och att hon inte tycker att sex & kiss&bajs skämt är roliga, när hon sen 2 minuter senare sitter och garvar åt vad Petra Meade säger om att hon tycker att Cecilia Frode behöver bajsa? Förstår verkligen inte.

Ska fortsätta att kolla nu, langar ett inlägg när det slutar om 10 minuter, yep,byyee, love!


Äntligen klar!

Efter att ha suttit och pluggat hela eftermiddagen och kvällen är jag Äntligen klar!  Har skrivit två artiklar, orkade inte skriva den andra för jag vet knappt vad det är och jag hinner inte heller. Får väl försöka få MVG på alla andra uppgifter under året så kanske jag kan få MVG i slutbetyg iallafall.

Sitter just nu och snackar med en kompis på msn och lyssnar, fortfarande, på Joshua Radin. Underbart bra musik verkligen, älskar honom.

Men nu ska jag väl börja röra mig mot sängen så jag får iallafall lite sömn. Imorgon är det en lång dag, slutar halv 5, sucks! Men får förmodligen tillbaka mitt data-prov som jag gjorde förra veckan, jag tror jag fick MVG på det, min lärare hade sagt det till min mentor, så det är najs! Kommer nog också få tillbaka spanska provet som jag nästan vet att jag fick IG på, usch, spanska är inte mitt starkaste ämne verkigen.

Jaja, ska gå o lägga mig nu, skriver väl imorn när jag kommer hem från skolan, yesyes, byyee!


pöss, love

One of those days

Söndag, söndagsångest till tusen. Vill verkligen inte plugga, och jag hatar att jag verkligen måste, jag vill inte, jag vill kolla på film. Känner mig så underbart och jobbigt sugen på att kolla film.
Att bara få kura ihop i soffan och släcka alla lampor och tända lite ljus och bara glömma bort omvärlden, att bara glömma bort allt svek som jag känner just nu, all irritation över vänner som jag trodde var just det, vänner, men som visade sig vara något helt annat.
Mitt nya lite för tidiga(
för sena?) nyårslöfte är att inte slösa tid och ork på människor som inte bryr sig om att göra samma sak tillbaka, utan att lägga den här tiden på de vänner som faktiskt bryr sig om hur jag mår och hur jag känner angående allting som händer hela tiden.

Vänner är nog det bästa jag vet, vänskap är ett underbart fint ord. Det gör någonstans i mig ont att jag måste gå vidare och släppa taget om vissa av mina vänner som har betytt så mycket för mig under hemskt många år, men om det inte blir någon skillnad så känner jag att jag måste.



Joshua Radin - A friend like you


godmorgon

Godmorgon!

Sitter fortfarande i bara pyjamas, har inte orkat klä på mig, undrar om jag kommer orka det överhuvudtaget idag, tveksamt, haha!

Idag måste jag plugga, jag måste skriva 1½ tidningsartikel på Engelska och en Editorial(?!) Vet inte ens vad det är, funderar på att skippa den då eftersom det inte är något krav såvida man inte vill få VG/MVG, vilket jag dock vill, men jag är som vanligt ute alldeles försent för att kunna göra den bra, så vi får se. Ska försöka få pappa att hjälpa till att göra en Framsida till våran tidning, det ska nog inte vara några problem, annars löser vi det, jadå.

Sitter här och lyssnar på Pink, älskar hennes musik, bästa.



I don't belive you - Pink


underbart bra



Titta vad jag hittade! Robin B har gjort en egen låt med video! Jag blev extremt glad när jag såg detta, gillade han jättejättemkt när han var i idol, tyckte verkligen att han skulle vinna, eller iallafall komma tvåa. Men han lyckades ju bra iallafall!
Han är så otroligt bra och obeskrivligt söt, han är min baby.
<3

Bowling

Nu är jag hemma igen!


Jag träffade upp Anton, Freppa & Mathias i Hötorget vid 5 typ, vi gick till hötorgshallarna och käkade o snackade typ, sen rörde vi oss mot Mariatorget där vi skulle bowla, och vi mötte upp alla de andra också och sen bowlade vi liksom. Att bowla var faktiskt rätt kul, jag kom inte sist iallafall! Det tyckte jag var ganska starkt jobbat, dock skiljde det ca 100 poäng mellan mig och den som kom innan mig, haha!

Hemvägen var väldigt rolig den med, åkte med Anton,Freppa & Mathias hem, vi satt och garvade och snackade om allt hela resen, satt och snackade gamla minnen med Anton bla, haha, mycket finns det att säga asså!

Nu är jag hemma och sitter och snackar med Tobbzz på msn och lyssnar på musik, roligtroligt.

Ida som blev ledsen för att hon missade och Anton står och pratar med väggen, haha!

 

 

Faktiskt läskig bild, Anton och Freppa.

 

Coola pojkar. Mathias och Anton.


tillbaka igen.

Hej igen! Har varit borta i typ en vecka nu men nu är jag tillbaka!
Har varit sjuk och hat haft massa plugg att oroa mig över, har inte haft tid/orkat att blogga, men idag när jag loggade in hade jag en arg kommentar från Sandra som undrade vart uppdateringen var, och ja, här är jag nu.

I veckan har det inte hänt något roligt alls, har haft tonvis med arbete att göra och o torsdags, eller snarare onsdags kväll, orkade jag inte mer och gick och blev sjuk. Var allmänt seg och hade mega ont i huvudet, men nu vägrar jag vara sjuk längre med tanke på att jag faktiskt har planer inför kvällen.

Ikväll ska jag dra in till St:Eriksplan och bowla med Anton,Freppa mfl.
Det blir nog kul, jag brukar hata att bowla för dom jag bowlar med är alltid så jävla mycket bättre än mig så då blir det inge kul. Dålig förlorare - svar ja! Hatar att förlora, eller snarare så hatar jag att känna mig sämre än andra. Men vi ska vara typ 7 pers som ska bowla, om jag förstått det rätt, känner 2 av dom och resten är kompisar till Anton typ. En av dom som skulle med hade tydligen aldrig bowlat förut, så det känns bra, då har jag liite försprång, såvida inte hon visar sig vara värsta naturbegåvningen, DÅ blir jag sur!

Vi ska bowla, käka kinderägg, bråka om vem som får alla leksaker och komma överens om vart vi ska äta. Kampen om vem som ska få leksakerna har jag redan planerat att vinna, utan tvekan.

Jag kan vara oerhört barnslig och hyper när jag är med vissa personer, Anton är en av dom. Vi har känt varandra sen vi var två år, vi bodde grannar så vi träffades väl på lekplatsen kanske, kommer ärligt inte ihåg. Men hursomhelst så var vi oskiljaktiga när vi var små. Vi två har varit med om oerhört mycket vilket är jävligt roligt.
Det är ju även han som jag ska åka till England med på höstlovet. Om mindre än 5 dagar åker vi, taggad till tusen!

Men nu ska jag kolla om mamma har varit och handlat än så jag kan få börja fixa mat. Borde plugga idag också, vilket jag varken kommer orka eller hinna med, men vi får väl se.

http://thisisannica.blogg.se/images/2008/tenpin-bowling_19468060.jpg



plugg dag...

Godmorgon!

eller ah, klockan är iof ett men jag sitter fortfarande i sängen med bara pyjamas, på söndagar är det OK!

Sitter och väntar på mat, ryktades om köttbullar, hopaps det blir makaroner till, hihi,!

Idag ska jag plugga! Jag måste, har två prov imorgon och jag känner redan nu att båda kommer gå åt heelvete! Men mest spanskan, datakunskap är inte jättesvårt, men ändå inte lika lätt som jag först trodde att det skulle vara.

Spanska är inte riktigt min grej, har aldrig varit! Började ju med att vi fick nya spanska lärare varje år då jag gick i tappen. I nian hade vi 3 spanska lärare på ett år, haha, så duktiga vår klass var. Den första vi hade tröttnade på oss efter bara en halv termin, haha! Sen fick vi tillbaka vår gamla lärare och sen efter julen i nian fick vi en ny. Vi döpte honom till hitler,haha! Man fick inte göra någonting, man fick inte ha fötterna på stolen för att "drottningen kanske kommer och vill sätta sig där!"? Ehm, ja. Det var vad han sa iallafall, tyckte det var hysteriskt roligt, haha! Men av han fick jag på något mirakulöst sätt VG i spanska, helt otroligt.

Jaja, nu ska jag nog gå upp o kolla hur det går för pappa med maten, hihi. Byebye!

läggdags.

Som rubriken säger så bra - Läggdags!

yup, har kollat på min film, det blev the apprentice, mycket bra film, rekomenderas till alla! Efter det har jag bara suttit och kollat lite andra bloggar och lyssnat på musik.

yupyup, men nu är jag galet trött, dags att sova. Godnatt!

taking the stage

Har precis ätit mammas goda mat nu, västerbottenspaj med rökt lax, mums!

Sitter och dricker sprite, käkar godis och kollar på taking the stage. Har aldrig sett det förut men redan efter 5 minuter är jag hooked. Kanske går in på mtvs hemsida senare och kollar på gamla avsnitt så jag fattar lite bättre vad det är som händer. Ska kanske kolla på dirty dancing eller the apprentice ikväll också, fick dom av Linnéa förra helgen. Ikväll blir det bara att vara hemma, känns väldigt skönt faktiskt, är väldigt trött sen igår och min hjärna snurrar runt av tankar. Behöver verkligen bara vara hemma den här helgen, så det är precis det jag ska göra också.

Ska fortsätta kolla på taking the stage nu, see ya!

trött & uttråkad...

Idag är jag sjukt trött efter gårdagens promenad, känner mig halvt sjuk också. Passar rätt bra tycker jag, då kanske jag slipper spanska provet på måndag? Drömma går ju.

Sitter och kollar på filmen uptown girls som går på trean, gillar den faktiskt! Det är i princip det jag gjort hela dan, kollat film. Kommer väl fortsätta med det om inte Linnea svarar på mitt sms.

Ska fortsätta att kolla på min film nu, skriver kanske mer senare om jag orkar.

bye for now.

fredagsmyyyyys!

Äntligen Fredag!

Har inte vi alla längtat efter denna dag under hela veckan?

Det blir typ varannan dag jag bloggar nuförtiden, men blogg.se har varit så jävla seg så jag orkade verkligen inte igår, hatar när saker är segt, usch.

Igår efter skolan var jag i stan med My, vi lallade omkring lite, hittade en tröja & ett par jeans som jag jättegärna ville köpa men jag måste spara tills jag ska shoppa med Anton i london! Usch, kommer inte få shoppa på heela två veckor, kommer inte klara av detta! Jag älskar att shoppa, och när jag väl är inne i stan så måste jag nästan köpa något.
Hursomhelst, vi lallade omkring stan i väntan på att vi skulle träffa en tjej som skulle köpa en jacka av My. Tog 4 timmar för henne att komma till oss för hon var så jävla seg, och sen när hon väl kom så skulle hon inte ens ha den?! Sjukt dålig stil faktiskt, vi hade väntat i somsagt 4 timmar på någon som inte ens skulle ha jackan. Hade det varit jag så hade jag köpt den bara för att va snäll liksom, man kan ju alltid byta den liksom.

Idag hade vi en lektion och sen skulle vi gå runt hela årstaviken, vilket var nästan 8 km! asså fyfan, har aldrig haft så ont i mina ben som jag hade då, trappan till bron från tanto var oheeerregud så jobbig, shit asså.
Men vi klarade det! På bara 1 timme & 20 minuter faktiskt, riktigt bra jobbat för att vara oss, haha!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är galet trött så ska bara vara hemma med Familjen och kolla idol o käka chirre med dirre, som Frida så snyggt säger, haha!


Fredagsmys - OLW sången

 

Har suttit och lyssnat på den här låten hela kvällen, dagen till ära liksom, haha! Har alltid hatat den men ju mer jag lyssnar ju mer gillar jag den. Nu finns den tom. på spotify!


Just nu :

Just nu sitter jag och kollar på Fråga olle Dokumentären och pratar med Anton och Mathias via antons statusgrej, jag tycker lite synd om den stackaren som bara skrivit en kommentar högst upp typ, haha!

Vad gör ni?(:

England@höstlovet!

Igår blev det inge bloggande, orkade verkligen inte.

Men angående rubriken så är det precis som det står. Jag ska åka till England på höstlovet! Är så jävla taggad! Jag ska åka dit med Anton och bo hos hans mamma m. familj. Dom bor i birmingham men vi ska åka till London också och shoppa har vi bestämt! Ska bli så himla kul, jag och Anton har suttit o laddat hela veckan nu, men idag blev det klart att vi åker på torsdagen innan lovet och kommer hem på lördagen i veckan därpå.

Jag har aldrig varit i England överhuvudtaget, så jag vet inte riktigt vad det är man ska se o allt dedär. Någon som varit i England/London tidigare o har några tips på vad man ska göra?

http://www.visitandcare.com/images/hospital_images/Image/Brindleyplace_Birmingham.jpg

Detta är en bild från Birmingham, visst ser det mysigt ut?

 

http://saraconnemara.files.wordpress.com/2009/04/london_resekoll.jpg

London baby!


Godnatt

Nu säger jag godnatt med denna låt:




Detta är för tillfället en av mina favorit låtar, kan inte sluta lyssna.


Vad tycker ni? Tycker ni att den är lika bra som jag tycker?

Hassle+ matte = (Y)

Sitter just nu o käkar bullar, lyssnar på Erik Hassles nya skiva och pluggar matte!

Hinner därför inte skriva så mycket, men ska försöka langa ett inlägg senare! Måste bara lägga upp bilderna på mina underbara bullar från igår också!

Pusss!

Ps. Tack för alla kommentarer jag fick igår, blev riktigt glad när jag loggade in! Fortsätt gärna att kommentera, roligare för mig att skriva då,(:
Lämnar ni en kommentar lämnar jag såklart en tillbaka också (: D.S

bullbak

håller just nu på att baka bullar, 10 minuter kvar tills dom har jäst klart.

Det var förövrigt väldigt mysigt att träffa Maria som vi var hos idag,men mer om det senare!

pusss!

gammal vän

Godmorgon!

Jag hinner inte skriva så mycket för jag måste fixa iordning mig för jag ska åka med mamma och pappa till en vän till familjen. Pappa skulle lämna en tavla och eftersom jag känt hon som v ska till sen jag föddes i princip så ville jag gärna följa med. Vi ska väl fika o lite så, det brukar bli så.

Jag langar nog ett inlägg när jag kommer hem sen innan jag sätter igång med bullbaket! För ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag?

Pusss!

old times.

Träffade ju då frida idag, vi hade askul! Båda hade värsta träningsvärken så vi båda stapplade fam som om vi hette agda o va 95 bast liksom., haha, så jävla roligt! Kvällen var rätt händeslelös, men vi lyckas alltid ha lika roligt iallafall, det är det jag och Frida gör bäst liksom!
Senare kom Tobbzz också fast han satt o spelade tvspel hela kvällen så han var inte jäätterolig precis, haha, men skitsamma.

Kom hem för typ en halvtimme sen och nyss hörde jag värsta smällen utanför mitt hus, ingen aning om vad det var, men inte fan var det en raket iallafall! Får kolla på lokalnyheterna imorgon o se om de va ngt som hände.

Imorgon är det kanelbullens dag! Det har ni väl inte glömt bort?
Jag hade tänkt att baka bullar, men det var också prat om att jag skulle träffa Freja o ta en fika men hon ville ses så jävla tidigt så ja vetefan.

Ska hursomhelst gå o lägga mig nu, skriver säkert imrn, godnatt!

http://miumiu.blogg.se/images/2007/vrtb_pd_kanelbullar_lyrical_1151347685_1191530862_3662551.jpg

Är jag ensam om att älska kanelbullar?


godmorgon

Godmorgon!

eller ah, så mycket tll morgon är det iochförsig inte längre men whatevver. Jag sitter hursomhelst fortfarande i sängen och kollar på simpsons. Inte jätte roligt direkt men finns inte så mycket annat att kolla på.
Idag har jag så jävla träningsvärk! Det var riktigt kämpigt att gå upp ur sängen imorse, haha!

Idag ska jag typ hem till frida o vara lite social med henne, länge sen nu jag var där ute på Adelsö så de ska bli kulkul! Ingen aning om vad vi ska göra men det brukar lösa sig.

Ska fortsätta att kolla på simpsons och kolla runt lite på facebook o grejer,yesyes.


byee,puss!



Header!

Som ni ser har jag nu fixat en header! Inte jätte avancerad direkt och lite för bred menmen, skitsamma!

Idag hade jag ju först vanlig skola, orkar inte skriva så mycket om det utan det va helt okej, hade gympa bara som var lite jobbigt menmen.

Stannade kvar o jobbade matte till kvart i 4, även fast vi slutade halv. På vägen hem träffade jag Linnéa i bromma och då bestämde vi oss för att träffas o kolla idol ikväll. Ska strax kolla när bussarna går.

Förut var frida & tobbzz här en kortis, längesen jag såg dom så de va kuul!

Nu ska jag somsagt kolla bussar o se när jag åker, kanske langar ett inlägg innan om bussen går om en halvtimme typ.

Yesyes, bye, puss!

Mammas gata



Helt underbar låt, har suttit och lyssnat på den hela eftermiddagen i princip, galet bra.



Med den här låten säger jag nu godnatt!

Design

Håller på o fixar en header, nästan klar typ ska bara lista ut hur man får in text i "Picasa". My sa att det gick men hon orkade inte förklara, såå antingen tänker jag vänta tills hon orkar det eller så letar jag själv, ska nog satsa på båda, haha!

Men nu ska jag duscha för imorgon är det skola vilket jag knappt pallar menmen, om man måste så måste man, right?

Ska somsagt hoppa in i duschen nu, skriver kanske sen eller så gör jag det imorgon, får se hur det blir med det.

Bye, puss!

Idol.

Nu börjar Idol - taggade?

Nyckeln till Frihet.

Hello igen!

Orkade inte blogga igår, var så galet trött att jag helt enkelt inte pallade.

Dagen i Vallentuna igår var extremt tråkig, vi var inte ens i vallentuna utan vi var nånstans i skogen utanför - det sög. Vi gick typ 7 km i lera och kohagar - inte det roligaste.

När jag kom hem pluggade jag spanska och kollade på idol, greys och fråga olle.
Idol var det ju killarnas tur att sjunga, och jag blev helt förälskad i Rasmus - så jävla söt. För att inte tala om Rabih och Erik. Helt underbara alla tre, men tyvärr så hänger ju Rasmus löst, hoppas verkligen att han inte åker ut.

Greys var ju så jävla hemskt, att george dog förstör nästan hela serien. Kommer sakna hans gulliga ansikte och hans ankgång. Var jag ensam om att tycka att han gick som en anka? haha, de går inte riktigt att förklara, men finns det någon som vet vad jag menar?

Sen var det fråga olle dokumentären. Hahaha, så jävla roligt, dom hade onani maraton. Rooligaste, jag och anna satt och kommenterade på msn i vanlig ordning, dog av garv, också i vanlig ordning.


Idag var jag ledig så jag passade på att kolla på filmen jag skulle se i svenskan till essän jag måste skriva senare. Filmen var ingen mindre än Nyckeln till frihet. Underbar film, suverän, världsbäst, klockren - ska jag fortsätta? Otroligt sevärd, om ni får chansen att se den, ta den! Verkligen ett måste se.

Nu sitter jag och pratar med Tobbzz i tele, alltid lika roligt. Han håller på o jobbar och jag ska strax fortsätta att tänka ut svar på frågorna som jag ska ha svarat på tills på torsdag. Fast det blir nog inte förens ikväll som jag gör de för då ska jag sitta och diskutera frågorna med Pappa.
Ska också försöka hinna med att jobba lite matte ikväll, men vi får väl se om jag hinner med det.

Nu ska jag fortsätta att vara lite social med barnrumpan Tobbzz, han klagar på mig för att jag pratade bebisspråk med min katt genom att prata bebisspråk tillbaka till mig och härma allt jag säger. Moget? Haha, menmen, han är ju som han är (:

Byebye, puss!

RSS 2.0