ändrade planer

Ikväll blev det lite ändrade planer, tanken var ju att jag skulle åka in till stan o gå på earth hour konserten, men Anton var sjuk & Myh orkade inte åka någonstans så, jag åkte till malin istället och kollade på män som hatar kvinnor som gick på tv, grymt bra film!

Nu ligger jag i min säng o väntar på att vampire diaries ska ladda klart så jag kan kolla någongång. Borde egentligen kanske sova nu med tanke på att jag ska upp och jobba imrn, men ja, jag måste se vampire diaries innan jag somnar, haha!


http://www.weirdscience.se/wp-content/man-som-hatar-kvinnor-affisch.jpg



Men godnatt hursomhelst nu!

Taking the stage

Helloo!


Jag sitter och kolla på taking the stage just nu, vilket jag också har gjort i princip hela dagen, skönt faktiskt! Fast jag har inte bara latat mig hela dagen faktiskt, utan jag har faktiskt tvättat! Känner mig fett duktig, haha! Så nu kommer jag äntligen ha lite kläder att ha på mig, haha!

Jag ska nog fortsätta att lata mig ett tag till, hur det blir ikväll vet jag inte, Myh kunde typ inte följa med & Anton får jag inte tag på, men vi får väl se hur det blir.



Underbara Mia från Taking the stage!

the vampire diaries

Hello igen!

Kvällen har spenderats framför flera avsnitt av Vampire diaries, helt underbart! Men nu ska jag sova faktiskt,är gaalet trött, det har varit en lång och stressig dag idag, så nu tänker jag vila ut mig rejält!

Imorgon är mina planer som så att jag ska tvätta på dagen, det är verkligen dags nu, har inte tvättat sen jag kom hem i princip, vilket är typ, 2 veckor sen? Bara för att man vill ta lite eget ansvar o börja tvätta själv, haha, men nu börjar det bli ont om kläder så det är fan dags!
Sen på kvällen ska jag dra mig in till stan för att träffa Myh & Anton eftersom vi ska på earth hour konserten somsagt, trevligttrevligt!


Nej nu håller jag på att somna hära, så jag ska sova nu! Godnatt!


http://www.wwf.se/source.php?id=1223425

Jag joinar, joinar du?

busy week

 

I veckan har det inte blivit något mer bloggande, men det har varit galet mycket i skolan så har varken orkat eller hunnit.

 

Men nu är det helg, så då ska jag försöka att blogga lite mer.

Helg somsagt, idag har jag inga speciella planer, ska typ bara vara hemma o ta det lugnt. Det var prat om att jag skulle träffa Linnea men vi får väl se, jag har massa att göra här hemma också. Imorgon så ska jag förmodligen på Earth Hour konserten i kungsan med Anton och Myh, så länge det inte regnar så. På söndag ska jag provjobba inför ett eventuellt sommarjobb och sen måste jag plugga.

 

Men jag sitter och kollar på tv just nu och det ska jag fortsätta med, så jag skriver inte mer förens kanske senare ikväll.♥


back on track

Ja, jag har ju inte skrivit här sen jag åkte, sorry för de. Men jag har helt enkelt inte orkat.



Men här kommer lite bilder från underbara Fuerte Ventura, blir ni inte lite avundsjuka?

(Bilderna blev jättekonstiga när jag gjorde dom i full storlek, så ni får klicka på dom för att se dom bättre)



RSS 2.0