Lördag

Hej igen!

Jag erkänner att jag inte har varit den bäste på att uppdatera direkt, men jag ska försöka bättra mig.

Känns otroligt skönt att det äntligen är helg!
Igår, Fredag, var det ju vanlig skola och jag var faktiskt en duktig flicka och var med på gympan! Och det känns idag om man säger så, men det är inte så farlig, är bara lite öm i armar och ben men jag överlever, har haft värre faktiskt, haha. Igårkväll drog jag hem till min käre Frida runt 9, vi hade jättekul, som vanligt. Vi satt och spelade kort och åt hallon moussé hela kvällen, och vi hann faktiskt med en promenad med hennes hund också, och medan vi gick runt i mörkret ute på kaggeholm så kom vi fram till att vi har sett för många beck filmer med tanke på att vi(jag) var himla nojjiga och trodde att varenda buske var en våldtäcksman eller liknande, haha, det är otroligt vad mörker kan spela spratt med ens tankar.
Kvällen bestod av mängder av skratt och glädjetårar, från min sida iallafall eftersom jag får tårar i ögonen så fort jag börjar skratta, varför är det så?! För det är verkligen jätte irriterande, speciellt om man är sminkad, haha, men jag och frida kom fram till att jag skrattar för lite, fast det kan jag iochförsig inte hålla med om riktigt med tanke på att jag tycker att jag skrattar åt allt och ingenting, fast jag måste erkänna att det har blivit mindre skratt om dagarna nu när jag bytt skola och inte är med mina gamla vänner lika mycket längre, det är inte så att jag inte har roligt med de nya vännerna jag har fått utan det är mer så att jag känner mina gamla bättre och det är lättare att släppa lös bland dom, plus att det finns ingen som frida, hon är en av de få som har förmågan att alltid få mig att skratta och det är en underbar känsla!

Just nu sitter jag och lyssnar på håkan hellström bland annat och bara tar det allmänt lugnt, ska nog hoppa in i duschen snart och göra mig iordning, i brist på annat att göra liksom. Men ikväll blir det frida igen, vi ska bara ta det ganska lugnt tror jag, vi ska kolla på nypremiären av Robinson och äta oss feta på chips och dipp skulle jag tro. Är det fler som ska kolla på Robinson måntro? Eller ska alla ut och festa eller vad ska ni göra en lördagskväll som denna egentligen?(:

Utvecklingssamtal...

Hej igen gott folk!

Idag har jag varit ledig *yay* så jag har typ bara tagit det lite lugnt framför datan och tvn, skönt att få sova hur länge man vill iallafall! Men hursomhelst, vid 20 över 3 så drog jag till skolan för att jag skulle ha utveckligssamtal och skulle möta pappa  i liljeholmen klockan 4 men det blev mer typ 10 över för att jag glömde bort tiden, haha. Menmen, väl i skolan satt vi o snacka och min mentor ställde 100 dumma frågor osvosv. Fick också min närvarorapport som såg rätt bra ut, förutom att jag hade varit borta några gympa lektioner, he-he-he, ingen orkar gå på dom, än mindre jag, för att ha gympa från halv 3 till kvart i 4 på en fredag eftermiddag är inte särskilt kul,speciellt inte med tanke på att jag hatar gympa och tycker att det är rätt onödigt. Men faktiskt när jag sökte till mitt gymnasium, Internationella Kunskapsgymnasiet, så sa dom att vi skulle ha gympa på gym vilket jag skulle tycka vara himla mycket roligare, men nejnej, när jag börjar så har dom fixat en gympa hall. Aya, det är väl rätt okej iallafall, bara att det är så sent.

Just nu har jag precis kommit hem och sitter och väntar på att mamma ska ropa att maten är klar, fast det lär nog dröja ett tag eftersom hon inte ens hade börjat, jaja.
Ikväll ska jag nog göra engelska läxan som var tills igår, sen ska jag fortsätta läsa twilight som jag har blivit smått kär i, precis som typ alla andra tjejer i princip.

Jag pallar inte fixa en header oså, iallafall inte nu, mest för att jag inte har ngt bra program så jag kan inte fixa en bra, också för att jag inte orkar, hehe.

Puss nu!

Och så var vi här igen...

Hej!

Och så har jag börjat blogga, igen. Får se hur länge jag pallar denhär gången, höhö. Inte en jävel vet att jag skriver just nu, haha, skitsamma.
Ska väl ta och fixa en header också, se om jag gör det själv eller ber min käre anna ist, höhö. Detta gör jaga just nu istället för att plugga, för jag allmänt inte pallar, ska sitta här tills mitt älskade OTH börjar klockan 6, sen efter de så ska jag väl åtminstone göra lite research på klimatet i malaysia och sen får jag väl läsa lite i min engelska bok, tusan, jag som ville läsa twilight.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0